Nie wiem gdzie to napisać. Więc pisze tu w moich komentarzach. Bardzo chciałabym zając sie e- wolontariatem. Poprosze o stosownego linka do takiej strony.
Jestem prawie 2 i pół roku po raku, mam doswiadczenie wiec pomogłabym merytorycznie innym kobietom.
Dobra,głosuję na Twoje potrawy.Przesłałam link do moich córek,jedna starsza jest super w kuchni i zapewne skorzysta z przepisów,młodsza to taka jak ja,czyli sama rozumiesz nie będę komentować.Jednak Ona ma ukochanego narodowości włosko-greckiej,który mógłby z kuchni nie wychodzić.Mądre dziewczę,wie co robi.Oczywiście poprosiłam o głosowanie i rozpowszechnianie bloga.A jesteś na facebooku?
[ Dodano: 2013-06-21, 19:36 ]
Sarenko dziekuje Ci,że dałas linka dla swoich córek.
Włosi podobno dobrze gotują , wiec mysle, ze Twoja corcia trafila znakomicie
Włosi podobno dobrze gotują , wiec mysle, ze Twoja corcia trafila znakomicie
-he,he!Mój mąż też jest dobry w kuchni i lubi gotować.Ja jak musiałam,dzieci były małe ,a mąż na morzu to oczywiście też prowadziłam kuchnię,ale bez szaleństwa.Teraz jak jestem sama,no cóż gdyby nie ciacho do kawy,to zrobiłaby się ze mnie laska.
Córka wie co robi,ale też i Jej Pan jest miły i sympatyczny,lubię go.
Jak burza? Może jakiś czas temu, ale teraz?
Bez żartów!
Jak tornado!!
Normalnie jakby antyterrorystów napuszczono na niegrzecznych przedszkolaków!!!
Toż to już masakra!!!
Ja lojalinie uprzedzam - nie głosuję
Pozdrowionka.
Co nieładnie, co nieładnie?
Trza mieć serce dla konkurencji, która już ledwo zipie...
A tak poza tym od patrzenia dostaję takiego ślinotoku, że iskrzy mi z laptopa
Pzdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum